Over ons

Eikhout Metaalwerken
Voor grote en kleine oplage: contact

Over ons

Alles begint bij ons met een vlakke plaat en dan gaan onze handen jeuken! Want wij willen die plaat van staal, aluminium of rvs bewerken tot hij de perfecte vorm en maat heeft. Wij doen laseren, kanten en lassen en dat doen we al sinds 1997. Ons kleine en betrokken team werkt nauw samen aan ons gezamenlijke doel: het leveren van heel mooi werk. Bij Eikhout Metaalwerken houden we wel van een uitdaging. We zoeken dan ook regelmatig onze grenzen op én gaan eroverheen. Met andere woorden: we halen voortdurend het beste uit onszelf, waardoor we op zeer hoog niveau kunnen functioneren. Bij onze vakmensen kun je dan ook de lastigste klussen neerleggen. Maar ook voor een standaardklus draaien ze hun hand niet om!

MVO (People Planet Profit)
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in het DNA van ons bedrijf. Wij vinden namelijk niet dat alleen het werk goed moet zijn, maar ook alles daaromheen. Daarom doen we ons best om de wereld een beetje mooier te maken.

  • People
    De belangrijkste schakels binnen Eikhout Metaalwerken is ons team. Onze mensen maken immers ons bedrijf! We hechten daarom veel waarde aan prettige werkomstandigheden en zorgen ervoor dat onze werknemers het beste uit zichzelf kunnen halen. En dat leidt op zijn beurt tot betere prestaties. Een win-winsituatie! Daarnaast zijn we bereid om te investeren in de ontwikkeling van jonge technici, als SBB erkend leerbedrijf gaan we de studenten begeleiden in de ontwikkeling van de competenties.
  • Planet
    Wij proberen de impact van onze werkzaamheden op het milieu te minimaliseren. Dat doen we onder andere door al onze afvalstoffen te scheiden, door restanten metaal te hergebruiken en door onze heaters optimaal te onderhouden.
  • Profit
    De maatschappelijke verantwoordelijkheid in combinatie met de aandacht voor het milieu gaan naar ons idee gepaard aan het financiële voordeel. Zo is Eikhout Metaalwerken door middel van sponsering betrokken bij lokale sportverenigingen. Daarnaast zorgen we intern voor voldoende continuïteit en flexibiliteit zodat; kosten gedrukt worden, omzet hoog is en lange klantrelaties ontwikkeld en behouden worden.

Robert Kalkman Foundation

Bij Eikhout Metaalwerken vinden we het belangrijk om organisaties te ondersteunen die iets voor de medemens doet. We zijn trotse ambassadeur van de Robert Kalkman foundation die ernstige zieke kinderen een onvergetelijke dag bezorgen met een golf clinic.

Met welke grote of kleine oplage kunnen wij jou helpen?