Over ons

Over ons

Alles begint bij ons met een vlakke plaat.

En dan gaan onze handen jeuken! Want wij willen die plaat van staal, aluminium of rvs bewerken tot hij de perfecte vorm en maat heeft. Wij willen laseren, kanten, knippen, ponsen en lassen. En dat doen we al sinds 1997.

Ons kleine en betrokken team werkt nauw samen aan ons gezamenlijke doel: het leveren van heel mooi werk. De kwaliteit van ons eindproduct staat dan ook altijd centraal. Maar wij vinden dat ook alles daaromheen goed moet zijn. Daarom is onze service van hoog niveau, zijn onze levertijden kort en ben je zeker van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Bij Eikhout Metaalwerken houden we wel van een uitdaging. We zoeken dan ook regelmatig onze grenzen op én gaan eroverheen. Met andere woorden: we halen voortdurend het beste uit onszelf, waardoor we op zeer hoog niveau kunnen functioneren. Bij onze vakmensen kun je dan ook de lastigste klussen neerleggen. Maar ook voor een standaardklus draaien ze hun hand niet om!

Eikhout Metaalwerken
Tielenstraat 9
5145 RC Waalwijk
T 0416 335 210
E info@eikhoutmetaalwerken.nl
Metaalunie

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN, gedeponeerd ter Griffie van de Rechtbank te Rotterdam, zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst. De leveringsvoorwaarden worden u op verzoek toegezonden.

© Eikhout Metaalwerken B.V.