Lasersnijden

Eikhout Metaalwerken
Voor grote en kleine oplage: contact

Metaalbewerking lasersnijden

Met onze moderne lasersnijmachines gaat het lasersnijden van diverse materialen zeer efficiënt. Bijna iedere vorm is mogelijk en door het nesten worden de platen optimaal benut. Met onze 3 meter machine wordt er handmatig en automatisch gesorteerd. Ook na werktijd kunnen onze lasersnijmachines onbemand produceren. Het lasersnijden van, staal, aluminium en rvs kan tot 25mm dik.

Door middel van onze andere lasersnijmachine kunnen we platen bewerken van 6000mm x 2000mm. Uitermate geschikt voor lange delen t.b.v. gevelbouw en machinebouw. Afhankelijk van het materiaal en project wordt de beste productiemethode gekozen.

Het lasersnijden van metaal

Lasersnijden is meer dan alleen een snijproces, het is een symfonie van licht, precisie en innovatie. Met lasersnijden worden de metaalplaten snel getransformeerd. Een intense geconcentreerde straal van licht raakt het metaaloppervlak en volgt nauwkeurig het patroon. Wat resulteert in perfecte gesneden platen met gladde, scherpe contouren of ingewikkelde patronen.

Lasersnijden gebeurt op de materialen staal, aluminium en rvs. Het is de uitkomst om vormen te snijden die voorheen onmogelijk waren. Met snelheid en nauwkeurigheid zijn er eindeloze mogelijkheden in de metaalindustrie die beschikbaar zijn voor verschillende branches.

Lasersnij machines

Onze lasersnij machines zijn niet meer weg te denken bij ons in de fabriek. Wij werken met twee lasersnij machines, die beide veel gebruikt worden door hun expertise. Het snijden van lange platen was nog nooit zo makkelijk. Diverse soorten materialen zijn te laseren, zoals staal, aluminium en rvs.

Het lasersnijden met onze machines gaat op een duurzame manier. De patronen worden zo efficiënt mogelijk genest op de plaat, zodat er zo min mogelijk restafval ontstaat. Daarnaast worden de restanten opgeslagen en weer hergebruikt, zo benutten we het metaal optimaal.
Meer informatie over deze machines zijn terug te vinden op de pagina machines.

Met welke grote of kleine oplage kunnen wij jou helpen?