Metaalbewerking

Eikhout Metaalwerken
Voor grote en kleine oplage: contact

Metaalbewerkingen bij Eikhout Metaalwerken

Bij Eikhout Metaalwerken kunnen we dankzij de expertise van onze vakmannen en het uniek machinepark vrijwel alles produceren in staal, aluminium of rvs. Platen rondzetten, of andere gecompliceerde vraagstukken realiseren past precies in ons straatje. Binnen het machinepark kunnen wij platen verwerken met een maximale afmeting van maar liefst 6000 x 2000 mm. Daarnaast heeft de lasafdeling een upgrade ondervonden en beschikken we over een modern lasersnijsysteem. Hieronder staat een overzicht van de bewerkingen:

  • Lasersnijden: tot 6000mm x 2000mm x 4KW en 3000mm x 1500mm x 6KW geautomatiseerd.
  • Machinaal afbramen: slijpbanden voor staal, aluminium en rvs
  • Kanten: 3x CNC-kantmachines met een maximaal bereik van 6000mm x 600 ton.
  • Lassen: TIG en MIG/MAG
  • Knippen, boren en tappen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact

De kunst van plaatbewerking

Bij ons zijn staal, aluminium en rvs de basis van onze creatieve mogelijkheden. Het gaat verder dan alleen materiaalvorming. Het lasersnijden stelt ons in staat om complexe vormen en patronen te snijden. Deze gesneden platen kunnen wij kanten naar de gewenste hoeken en vormen. Met het MIG, TIG of MAG lassen worden de platen verbonden. Voor de finishing touch beheersen onze vakmensen de precisie van het afbramen, zodat de platen handvriendelijk geleverd worden.

Of het nu gaat om plaatbewerking van zwaarder staal, het creëren van lichtgewicht aluminium of rvs. Bij Eikhout Metaalwerken kan het allemaal.

Metaalbewerking in Waalwijk

We zitten gevestigd in Waalwijk op industrieterrein Haven 7. Het is makkelijk te bereiken, omdat het langs de snelweg zit. Maak een afspraak en kom gerust langs en we bekijken de mogelijkheden voor je maatwerk.

Met welke grote of kleine oplage kunnen wij jou helpen?