Werken bij

Werken bij

Ons team is ontzettend trots op het product dat wordt opgeleverd, de kwaliteit, de moeilijkheidsgraad en het werkplezier is hierin het belangrijkste. Kijk eens naar onze beschikbare vacatures! We zijn zowel opzoek naar ervaren vakmannen als jonge techneuten.

Voor BBL/BOL studenten
Binnen onze organisatie wordt de student binnen alle facetten op de bedrijfsvloer meegenomen. Het bedrijf beschikt over een hoge variëteit aan machines enkele voorbeelden zijn: kantbanken, lasermachines en lasapparaten (zowel MIG als TIG). De begeleiding wordt georganiseerd vanuit meerdere lagen van het bedrijf, de productievloer en het management.
Het is belangrijk dat de student een passie heeft voor de techniek en met veel enthousiasme naar het werk komt. Wanneer de juiste motivatie er is kan er een mooie samenwerking ontstaan waarbij de student met plezier de gewenste competenties kan ontwikkelen.

De student/werknemer komt in een perfecte leeromgeving werken want;
– Er is een enorm hoge variëteit aan materiaalsoorten en producten
– Een kans om veel verschillende lastechnieken leren
– Er zijn ervaren leermeesters

Op stagemarkt vind je onze vacatures voor BBL/BOL studenten, zo zijn we op dit moment opzoek naar:

 

Vacatures

Kanter
Lasser (TIG en/of MIG-MAG)
Laseroperator
Eikhout Metaalwerken
Tielenstraat 9
5145 RC Waalwijk
T 0416 335 210
E info@eikhoutmetaalwerken.nl
Metaalunie

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN, gedeponeerd ter Griffie van de Rechtbank te Rotterdam, zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst. De leveringsvoorwaarden worden u op verzoek toegezonden.

© Eikhout Metaalwerken B.V.