Machinepark

Machinepark

Bij Eikhout Metaalwerken zetten we hoog in op een grensverleggend machinepark én ervaren vakmensen. Dankzij deze combinatie kunnen we vrijwel iedere bewerking van staal, aluminium en rvs voor je uitvoeren. Uniek aan ons machinepark is de mogelijkheid om te lasersnijden tot zes meter én te CNC-kanten tot wel zes meter en 600 ton. Hierdoor kennen onze werkzaamheden bijna geen grenzen!

Ons machinepark bestaat uit een lasermachine, een knipmachine, vier CNC-kantbanken, een CNC-ponsmachine en een afbraammachine. Daarnaast beheersen onze vakmensen de drie lasdisciplines TIG, MIG en MAG.

Lasermachine

MachineSpecificaties
Trumpf vlakbedlaserAfmeting: 6000 x 2000 mm
Capaciteit: 
Staal: 20 mm dik 
Rvs: 15 mm dik 
Aluminium: 10 mm dik
Vermogen: 4 kW

CNC-kantbanken

MachineSpecificaties
Trumpf / EHTCapaciteit: 6000 x 600 ton
Haco Capaciteit: 6000 x 320 ton
Haco Capaciteit: 4000 x 150 ton

CNC-ponsmachine

MachineSpecificaties
AmadaCapaciteit: 4000 x 1500 x 30 ton

Afbraammachine

MachineSpecificaties
LissmacDoorlaat: 1500 mm

Lasdisciplines
Onze medewerkers beheersen de lasprocedés TIG, MIG en MAG en gebruiken hierbij lasequipment van Rehm en Lohr. Hiermee kan elke metaalsoort en iedere plaatdikte worden gelast.

Overige bewerkingen

  • Knippen
  • Zagen (aluminium en staal)
  • Boren
  • Tappen
Eikhout Metaalwerken
Tielenstraat 9
5145 RC Waalwijk
T 0416 335 210
E info@eikhoutmetaalwerken.nl
Metaalunie

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN, gedeponeerd ter Griffie van de Rechtbank te Rotterdam, zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst. De leveringsvoorwaarden worden u op verzoek toegezonden.

© Eikhout Metaalwerken B.V.